Webbdesign och webbutveckling

Vi skapar högkvalitets webbsidor, content management system, och webbapplikationer för ert företags online-närvaro

Platform

Vi rekommenderar att arbeta med Drupal CMS, ett open source content management system. Drupal används för alla typer av webbprojekt, och för närvarande finns det mer än 7 miljoner webbplatser som körs på Drupal, inklusive några av världens mest populära webbplatser till exempel CNN, Greenpeace, FedEx, McDonald's, Nokia, Nike mm.

 

Design

Webbdesign bör planeras med kundfokus, och i syftet att uppfylla användarnas behov så bra som möjligt. Vi strukturerar och prioriterar innehållet på din webbsida, samt utnyttjar former och färger, för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för kunder och således det bästa resultatet för er verksamhet. Fokus ligger alltid på användbarhet och vi är experter inom det - vi följer alltid utvecklingen och de senaste trenderna.

SEO

För att säkerställa att en webbsida har de bästa förutsättningarna för indexering i sökmotorer, är det viktigt att webbsidan utvecklas från ett SEO vänligt perspektiv. På ChinaSoft ser vi till att länkstrukturen är logisk, webbadresser är rena och sitemaps är uppställda. Därtill konfigurerar vi Google Analytics/Webmaster Tools, så att du enkelt kan följa och mäta all trafik till din webbplats. För e-handel konfigurerar vi även konverteringsspårning.

Process

Som kund hos ChinaSoft vägleder vi dig genom hela processen. Nedan beskrivs kort den process vi genomgår tillsammans med kunden, från start till lansering.
1
Det första steget i processen är att ni ger oss möjligast detaljerade specifikationer på vad ni vill ha. Baserat på detta kan vi ge ett pris och en tidsram för projektet.
2
När ni har godkänt priset på projektet, skapar vi en detaljerad plan. Denna plan omfattar tekniska krav, wireframes för hela webbplatsen, databasdesign, ca. 2/3 av grafiskdesign, och ett gantt-diagram av uppgifter och tidsåtgång.
3
I planeringen har vi delat projektet in i fyra eller fem milstolpar. Ni betalar regelbundet under projektets gång, men sista betalningen görs först efter att projektet överförts.
4
Vi är alltid tillgängliga för vidareutveckling.
Web Design og Web Udvikling

Klaus Bundgård, Adm. Direktør, Mindzoo.dk

Det var en grundligt positiv erfarenhet att sätta utvecklingen av Mindzoo.dk i ChinaSofts händer. Allt har fungerat till min fulla belåtenhet, från databasstruktur till backend, frontend, integrering av betalningsmetoder, integrering av MailChimp, Google Analytics osv. Kommunikationen med våra projektledare på ChinaSoft har varit väldigt bra. Strukturen av projektet och ChinaSofts översikt har varit topp-kvalitet, och engagemang från hela teamet har varit helt enastående. Ja, självklart har vi haft problem på vägen - men allt har hanterats snabbt och professionellt. Jag kan rekommendera ChinaSoft och ser fram emot fortsatt samarbete.