VisitDenmark

Utmaningen

VisitDenmak ville bygga en turistportal med inriktning mot kinesiska turister. En webbplats som representerar dansk design, men samtidigt passar in i affärs universum. Ett ytterligare krav var att lösningen skulle vara lätt att kopiera, så att framtida företags webbplatser enkelt skulle kunna genomföras utan att det behövs omfattande resurser. Marknadsföring bör vara med från början, så innehåll och målsidor kan lätt optimeras för SEM.

Vår lösning

ChinaSoft föreslog Drupal som lösning, som redan användes för den internationella versionen av VisitDenmark’s hemsida. Vi rekommenderade att värd platsen hålls i Kina för att uppnå optimal hastighet på webbplatsen. Allt utvecklades baserat på Drupal standarder så att framtida integration med tredjepartssystem blir lättare. Vi föreslog också en fullt responsiv-webbplats från början, då en stor andel av kinesiska nätanvändare använder mobila enheter för att surfa på nätet.

 

Slutrestultat

Modern informations webbplats byggd i Drupal CMS, i kombination med en fullt-responsiv lösning som är enkel att hantera. Webbsidan värdas på en av Kinas snabbaste molnlösningar och marknadsförings överväganden utformades från början, så ämnen och artiklar optimeras enkelt för sociala medier eller kinesiska sökmotorer. Samarbetet mellan ChinaSoft och VisitDenmark fortsätter med nya affärsplatser, baserat på denna första kinesiska VisitDenmark lanseringen.

Website