VISITCOPENHAGEN

Utmaningen

Wonderful Copenhagen måste utveckla och lansera deras officiella hemsida (Visitcopenhagen) på kinesiska. Ett krav från Wonderful Copenhagen var att webbsidan bör utvecklas i ett modernt CMS-system som skulle göra underhållet enkelt och i modern skandinavisk stil.

 

Vår Lösning

Drupal var det naturliga valet för en enkel-att-underhålla CMS, eftersom Drupal ger otrolig flexibilitet både under och efter utveckling. Därtill föreslog ChinaSoft att Wonderful Copenhagen’s webbplats värdas lokalt i Kina, eftersom nätsidor utanför Kina är långsamma för loakala användare i Kina. Vi rekommenderade en molnlösning för hosting, vilket gör det möjligt för kunden att enkelt justera serverresurser upp eller ner beroende på trafikvolymen.

 

Slutresultat

Resultatet är en trevlig, lätt att använda, och intuitiv portal, som visar Köpenhamn som bäst. Det är lätt att hitta information och artiklar, som kontinuerligt publiceras av Wonder Köpenhamns kinesiska team i Köpenhamn.

Efter lanseringen, fortsatte samarbetet mellan Wonder Köpenhamn och ChinaSoft med online marknadsföring på kinesiska sociala medier och sökmotorer i Kina.

Website