OM OSS

Webb- och apputveckling för alla ändamål - Innovation och kvalitet kommer alltid först på ChinaSoft.

ChinaSoft är ett nordiskt företag med kontor i Peking, Kina och Köpenhamn, Danmark. Vi gör skräddarsydda webb- och mobilapplikationer med specialisering på Drupal CMS.

Vårt företag består av 40 internetentusiaster från Danmark och Kina. Våra danska och svenska projektledare säkerställer att kvaliteten på vårt arbete garanteras och att kommunikationen till dig i Sverige löper smidigt.

På ChinaSoft tror vi på teknologiskutveckling, således är vi alltid uppdaterade med de senaste trenderna och bästa praxis för att skapa lösningar som överträffar kunders förväntningar.

Vi erbjuder både IT-outsourcing projekt på timbasis och på månadsbasis, där du får engagerade medarbetare som arbetar enbart för dig.

 En av de största fördelarna med att använda ett företag som vårt är vår mycket breda kompetens. Vi har våra egna specialister inom de olika programmeringsspråken, vilket innebär att om du en dag behöver en Java eller HTML5 specialist med mycket kort varsel, kan vi hjälpa dig.

Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum, men två saker är gemensamma för alla projekt: de är alla relaterade till webbutveckling eller mobilapplikationer.

VÅRA TJÄNSTER

Drupalutveckling

ChinaSoft har alla färdigheter som krävs för att dina Drupal CMS behov kan förverkligas. Vi är bland de mest erfarna Drupal leverantörer i Kina, där vi har arbetat med Drupal i över 8 år, vilket ger oss kompetens att lösa även de mest komplexa uppgifter.

App/Spelutveckling

Vi tycker att det är kul att utveckla appar och vi fortsätter att komma upp med nya idéer, som vi alltid delar med våra kunder eftersom vi tror att våra kunders framgång är vår framgång. En av våra största styrkor är våra många utvecklare och vårt breda utbud av kompetens. Det ger oss möjlighet att bygga även de mest sofistikerade program på marknaden.

Webbutveckling

Vi rekommenderar att bygga webbplatser i Drupal CMS eftersom det är ett open source content management system (CMS) som är lätt att använda och expandera. Drupal kan användas för alla webbprojekt, och driver för närvarande mer än 7 miljoner webbplatser Drupal, inklusive några av de mest populära webbplatser som TV2, Danmarks Radio, FedEx, McDonald’s, Nokia, Nike och många fler.